I I
 
 
 
 
 

Tanácsadóink

Hogy válaszolni tudjunk az Ön minden kérdésére és, hogy minden igényét kielégítsük, a legjobb szakembereket választottuk minden területről. Tanácsadóink jól ismert nemzetközi szaktekintélyek.

Dr Gabor Solti : Híres geológus, aki több mint 35 éves tapasztalattal rendelkezik a kutatások és kísérletek terén. Az alginit kutatás nemzetközi szakértője, aki elsőként kutatta ezt az anyagot.

Dr Karim Farhad : Az organikus gazdálkodás szakértője, kémiai tanulmányai után mezőgazdasági tudományokból doktorált.Szakértője az organikus hulladék felhasználásnak és a természetes trágya készítésnek.

  • Több magyar és nemzetközi díj nyertese: környzeti és organikus gazdaság témakörben. Például: EUREKA 96 Aranyérmes, Kiállítás és Konferencia a feltalálásért és fejlesztésért – Brüsszel, Európai Unió.
  • Számos találmány és szabadalom tulajdonosa: környezet és organikus gazdaság területen

Jelenleg

  • Biolife Rt. Kutatási igazgatója és a növény kondicionáló termékei fejlesztője és a gyártásához szükséges giliszta humusz, mint főalapanyag előállítója és beszerzője, egyben a cég egyik tulajdonosa és a termékeivel kapcsolatos szabadalmak és know-how résztulajdonosa.
  • Alapítója és kutatásfejlesztési vezetője a Magyar-Holland, Compost Farm Kft vegyes vállalatnak, környezetvédelem és szerves hulladék biológiai kezelésre és talajjavító föld keverékek előállító tevékenységre.
  • Alapítója és vezetője a Bio-Consulting 2001 Bt cégnek, Bio termékek, Bio-mezőgazdaság és környezetvédelmi szaktanácsadásra.
  • Kutatási és fejlesztési szaktanácsadója az
  • Agrofermentinvest Kft-ben. Mint az eddigi, Magyarország legnagyobb szerves hulladéki terv és program, a BENS, fermentációs szerves hulladékkezelő projekt szakmai közreműködője.

Curriculum Vitae Karim Farhad

 


Dr Solti Gabor : Ph.D Geológus


Dr Karim Farhad :Ph. D Mezőgazdasági tudományok

 
Copyright Alginit Distribution Center Hungaria / 2008
Phone : +(36-1) 214-3221 / Fax : + (36-1) 201-8412 / E-mail : h.jaber@alginit-distribution.hu